Casă bântuită în Gorj. Familia s-a mutat la vecini după ce obiectele au început să se miște."Când citi părintele, sări bateria de la ceas şi trase pătura de pe pat"

Cei doi soți susțin că este spiritul unui băiat care s-a spânzurat în curtea casei / Foto: captură video
Cei doi soți susțin că este spiritul unui băiat care s-a spânzurat în curtea casei / Foto: captură video

Viața unei familii din comuna Fărcășești e dată peste cap de aproape o săptămână, de când lucrurile au început să se miște singure prin casă. Totul a început cu bubuituri în perete. De frică, cei doi soţi ş copiii dorm prin vecini.

Victor Dragotă, în vârstă de 42 de ani, a povestit întregul coşmar pentru publicaţia gorjonline.ro: „De duminică seara, de la 8 la 8 jumate, bocănea în casă în pereţi. Bătea de patru ori şi se oprea. Am pus soţia să pună copilul să se urce şi să dea cu tămâie prin pod“. Omul a povestit cu lux de amănunte fenomenele stranii din casă: „Toate le răstoarnă, şi pat şi televizorul îl întoarce cu faţa în jos, le trage din priză…Uitaţi cum întoarsă televizorul. Şi acum e întors. Şi patul îl mută, şi masa o răstoarnă cu faţa în jos”.

Preotul satului, venit să țină o slujbă pentru a alunga duhurile rele, s-a înspăimântat şi el când a auzit cele patru bătăi din perete şi a văzut cum pătura de pe pat a fost dată la o parte parcă de o mână nevăzută. Tot în timpul slujbei, spune proprietarul, bateria de la ceas a sărit în mijlocul camerei iar becul din camera s-a stins dintr-o dată. "Când citi părintele, sări bateria de la ceas, a tras pătura de pe pat, a dat cu ea jos, de faţă cu părintele. El zise că n-a văzut aşa ceva. A venit prima dată şi se sperie, zise că n-a mai văzut aşa ceva", au mărturisit cei doi soţi.

Fantoma fiului spânzurat

Bărbatul spune că singura explicaţie ar fi că fosta lui soţie nu s-a ocupat să îi facă pomana de şapte ani fiului său care s-a spânzurat chiar în nucul din curtea casei: „Eu am trăit cu o soţie, mai înainte, şi a avut un băiat care s-a spânzurat aici când avea 22 de ani. Şi nu i-a făcut de şapte ani. Părintele zice că din cauza asta caută ceva el. Aici s-a spânzurat, la nucul ăsta. Şi crengile la o parte le dă de acolo. Preotul a revenit în cursul săptămânii cu un alt cleric şi au continuat slujbele, încurajând familia speriată să nu se teamă şi să meargă mai des cu tămâie la cimitir pentru sufletul celui trecut în nefiinţă.

Mărturisirea şocantă aici:  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel