Casa Albă, transformată în "open space". Promisiunea lui Bloomberg

Michael Bloomberg promite să transforme Casa Albă în "open space".

S-a terminat cu discreţia birourilor şi secretele de alcov la Casa Albă? În orice caz, este ce promite candidatul la primarele democrate pentru prezidenţialele americane din 2020 Michael Bloomberg, notează AFP, citează Agerpres.

"Eu, preşedinte, voi transforma East Room (cea mai mare încăpere de la Casa Albă) în open space, unde voi sta pe scaun în mijlocul echipei noastre", a scris luni pe Twitter omul de afaceri, unul dintre cei mai bogaţi din lume.

Ce se va întâmpla cu Biroul Oval

"Voi utiliza Biroul Oval pentru funcţiile oficiale - niciodată pentru a scrise mesaje pe Twitter -, dar restul timpului voi fi acolo unde trebuie să fie un conducător: cu echipa sa", a adăugat el.

Fostul primar al New Yorkului trimite în mesajul său spre un articol al site-ului de informaţii Politico legat de mutarea sediului său de campanie într-un zgârie-nor din Times Square.

Politico informează că patronul agenţiei de presă Bloomberg, intrat relativ târziu în cursa pentru Casa Albă, intenţionează să îşi conducă trupele dintr-un "open space" care se va situa chiar deasupra primelor şase etaje aparţinându-i lui Jared Kushner, ginere şi consilier al unui alt miliardar, Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel