Casa Albă. Donald Trump, tranșant: Fake news! Fals!

Darius Muresan / 06 Martie 2018 / 18:36 Salveaza PDF Comentarii

Preşedintele american Donald Trump asigură: Casa Albă funcţionează ca o maşinărie bine unsă, relatează France Presse.

Potrivit celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, cascada de plecări din cadrul echipei sale apropiate nu reprezintă decât un semn de funcţionare normală în West Wing, (Aripa de Vest), centrul nevralgic al preşedinţiei americane. Şi în plus, avertizează el, aceasta este în atenţia celor care ar fi tentaţi să creadă că sunt în siguranţă, amintindu-le că alţii pot să vină.

'Noua teorie de 'Fake news' (ştiri false) este că HAOSUL domneşte la Casa Albă. Fals!', scrie Trump într-o postare pe Twitter de marţi dimineaţă, la câteva zile după anunţul surpriză al plecării lui Hope Hicks, una dintre consilierele sale cele mai apropiate.

[citeste si]

"Vor exista întotdeauna plecări şi sosiri şi îmi plac dialogurile solide înainte de a lua o decizie", a adăugat el. "Mai sunt câteva persoane pe care vreau să le schimb (mereu în căutarea perfecţiunii)", a mai avertizat preşedintele american.

'Nu există Haos, doar o Energie fantastică', a concluzionat Donald Trump, recurgând ca de obicei la o utilizare excesivă de majuscule. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1