Casa Albă: Donald Trump şi-a întrerupt conferinţa de presă, după ce s-a auzit un foc de armă - Video

Donald Trump şi-a întrerupt brusc, luni, conferinţa de presă la Casa Albă, după care a revenit şi a explicat că agenţi ai Secret Service, însărcinat cu protecţia preşedintelui SUA, tocmai au împuşcat o persoană ''în afara Casei Albe'', relatează AFP.

Preşedintele a părăsit sala de briefing a Casei Albe la aproape trei minute după ce începuse să vorbească, fără o explicaţie, în timp ce un agent al serviciului de securitate i-a cerut să iasă. 'A fost un schimb de focuri în faţa Casei Albe', a declarat Trump reporterilor după ce s-a întors câteva minute mai târziu.

'Forţele de ordine au împuşcat pe cineva, pare a fi suspectul şi suspectul este acum în drum spre spital (...). Nu vă pot spune încă nimic despre starea suspectului', a declarat el. El a mai spus că situaţia se afla 'foarte bine sub control' şi că nimeni altcineva nu a fost rănit în timpul incidentului, care a avut loc 'lângă gard dar în afara complexului'. Secret Service a anunţat ulterior pe Twitter că unul dintre ofiţerii săi a fost de asemenea dus la spital ca urmare a incidentului armat. Complexul a fost închis în urma incidentului.

'Aţi fost surprinşi, eu am fost de asemenea surprins, cred că este probabil destul de neobişnuit', a spus Trump, adăugând că a fost dus în Biroul Oval după ce a fost escortat afară din sala pentru mass-media. 'Nici măcar nu m-am gândit să nu mă mai întorc'.

Preşedintele a mai spus că el crede că suspectul era înarmat dar nu cunoştea detaliile, precum tipul de armă sau dacă el a fost ţinta vizată şi a adăugat că oficialii vor difuza alte informaţii mai târziu. Trump a lăudat serviciile secrete şi a spus că se simte în siguranţă. 'Par eu zdruncinat?', a întrebat el retoric, răspunzând la întrebarea dacă a fost afectat de împuşcături. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel