Casa Albă, clarificări. Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, nu s-a întâlnit cu Kim Jong Un

Casa Albă a ţinut să facă luni clarificări în legătură cu o declaraţie a preşedintelui Donald Trump, care a spus anterior că soţia sa, Melania Trump, s-ar fi întâlnit în secret cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, potrivit dpa. 

În cursul unei conferinţe de presă, Trump a spus că Prima Doamnă a SUA a 'făcut cunoştinţă cu Kim Jong Un'. Într-o declaraţie, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Stephanie Grisham, a declarat că Trump 'se confesează soţiei sale în multe probleme', inclusiv în ceea ce priveşte relaţia sa cu Kim. 'Şi cu toate că Prima Doamnă nu s-a întâlnit cu el, preşedintele (american) are senzaţia că a ajuns şi ea să-l cunoască', a afirmat reprezentanta Casei Albe.

Clarificarea intervine în contextul în care regimul nord-coreean a lansat o nouă serie de teste cu rachete în ultimele luni, cel mai recent test datând de sâmbătă, când Coreea de Nord a lansat două rachete în mare în largul coastei de est a ţării. Washingtonul şi Phenianul încearcă în prezent să relanseze negocierile intrate în impas asupra programului nuclear nord-coreean şi a sancţiunilor economice instituite împotriva Coreei de Nord. Trump şi Kim s-au întâlnit în iunie în Zona Demilitarizată dintre cele două Corei (DMZ) şi au convenit reluarea discuţiilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel