EXCLUSIV  Cartier de blocuri în parc. Situație halucinantă cu oamenii care și-au cumpărat apartamente

Tribunalul București a anulat Planul Urbanistic de Detaliu și Autorizația de construire, emise de Consiliul Local/Primăria Sectorului 4 pentru ridicarea unui cartier de blocuri pe două hectare din Parcul Tineretului. Cerea de anulare a fost făcută de două ONG-uri.

"Instanța anulează autorizația de construire nr. 804/1777 și 37064/26.10.2012 și Hotărârea Consiliului Local Sector 4 nr. 28/31.03.2009, pct. 3 din Anexă, privind aprobarea PUD str. Pridvorului nr. 28", se arată în sentința dată de Tribunalul București pe 31 martie 2017.

Primarul Daniel Băluță a comentat acest subiect.

"Autorizația a fost obținută - foarte interesant - tot printr-o hotărâre de instanță. A fost contestat planul urbanistic de detaliu, iar Asociația Eco-Civica și Salvația Bucureștiul au obținut anularea PUD în instanță. Le mulțumesc pe această cale. Blocul este pe poziția lui. Este un proces pentru demolare. Un bloc este finalizat în totalitate. Unii au cumpărat apartamente acolo. Nu știu ce se va întâmpla. Instanța va decide", a zis primarul de la Sectorul 4 la interviurile DC News Live.

Judecătorul care a dat autorizație de construcție în parc nu a fost luat la întrebări de DNA.

"Este un mix. Probabil și judecătorul a avut în față niște documente. Dacă documentele respective nu au fost în regulă, mă refer la respetivele PUD... El a luat o decizie corectă. (...) Dacă toate sunt prezente, sunt obligat să semnez acel document. Altfel este o formă de abuz în serviciu", a mai zis Daniel Băluță.

Răspunsul integral îl găsiți după minutul 3:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel