Cartianu, editorialist demn de Scînteia

Grigore Cartianu face un întreg joc de pase, el cu sine, într-un Precum Băsescu, Cartianu acuză televiziunile de tot răul, de falsă preocupare pentru cetățeni și de dezinformare. Mereu de vină sunt doar mogulii, după cum se vede și-n articolul său, în paragraful al treilea, niciodată cei din conducerea statului. Grigore Cartianu uită, însă, se pare, la ce patron lucrează și prin ce afaceri a reușit acesta să-și strângă banii. Dar, desigur, atât timp cât nu este mogul cu televiziune, este impecabil.

grigore cartianu, laude ungureanu,Mai departe, Grigore Cartianu omite faptul că Mihai Răzvan Ungureanu nu este încă prim-ministru, ci doar premier desemnat. Poate are mai multe informații, pe surse sigure, și atunci își permite să facă astfel de afirmații. Justifică lipsa carierei de nomenclaturist a lui Mihai Ungureanu prin faptul că era prea tânăr în '89. Dar fix în aceeași zi, Adevărul publică un articol din "Scînteia tineretului" în care actualul prim-ministru desemnat închină laude "iubitului conducător", Ceaușescu. Și asta se întâmpla în '85, deci la 16 ani.

În paragraful final, Cartianu spune că Ungureanu ar fi trebuit să se aștepte la așa ceva, la toate atacurile, pentru că vine de la SIE. Dar mai sus se îndoiește de calitatea de spion a lui Ungureanu. Probabil că textul a fost prea lung și a uitat ce a spus în el pe parcurs.

Citește și:

“Fostul șef de la sală” de la Adevărul vrea exclusivități de la cetățeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel