CARTELE PREPAY TERORIȘTI. Victor Ciutacu, întrebări-cheie

Legea Big Brother a reintrat în discuție în România odată cu atacul armat de la Charlie Hebdo. Cu acest prilej, Victor Ciutacu a ridicat câteva semne de întrebare legate de subiectul cartele prepay-teroriști.

"Știu că-i voi enerva atât pe fanii necondiționați ai statului de drept, cât și pe detașații lui, ai statului de drept, în presă, cei care n-au nimic de ascuns în viața lor cinstită și care abia așteaptă să le umble el, statul de drept, în telefoane și laptopuri, dar nu mă pot abține.

Așa deci și prin urmare, presupunând că teroristul islamic vine și cumpără o paporniță de cartele prepaid ca să vorbească din Yemen în Siria și ținând cont de tarifele de roaming cu țările non-UE, cam de câți bani trebuie să reîncarce cartelele? Știu, teroriștii sunt bogați, fiindcă-i finanțează niște oameni răi și mai bogați decât ei.

Cum fac reîncărcarea? Se conectează pe net de pe propriile laptopuri și plătesc din propriile carduri? Sau merg la Internet café și achită din carduri cadou de la bănci, d-ălea de 8 martie, câte 15.000-20.000 euro, ca să le-ajungă o săptămână de atentate?", a scris Victor Ciutacu pe blog.

Întreaga sa postare poate fi citită AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel