Cartel din Mexic, legături în România. Membru EXTRĂDAT de la noi din țară. ”Asasinate de cruzime extremă, inclusiv decapitări” VIDEO

captură video Poliția Română
captură video Poliția Română

Un membru important al unui cartel mexican, acuzat de trafic internațional de droguri de mare risc și de spălare de bani, a fost extrădat din România în SUA. Poliția Română a făcut astăzi imaginile publice. 

IGPR informează că ancheta s-a desfășurat în anul 2020, fiind efectuată de polițiștii Serviciul Antidrog din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Vizați au fost membrii unei mari rețele infracționale din Mexic, implicați în traficul internațional de droguri. 

Acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu D.E.A. (Drug Enforcement Administration), Homeland Security și US Marshals.

În operațiunea de amploare desfășurată de Drug Enforcement Administration, au fost efectuate 230 de arestări și puse în aplicare 11 mandate de percheziție.

În luna iulie a anului 2020, persoana de cetățenie mexicană, care a făcut obiectul mandatului provizoriu de arestare în România, a fost extrădată în Statele Unite ale Americii, urmând a fi judecată pentru acuzațiile care i-au fost aduse.

În urmă cu puțin timp au fost făcute declarații de la Poliția Română, iar cartelul cu legătură în țara noastră este descris ca unul de groază: ”Cartelul era unul dintre cele mai periculoase din Mexic, erau asasinate de o cruzime extremă, inclusiv decapitări.” este declarația făcută de la Poliția Română. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel