Cartea lui Harry, bestseller? Mii de români şi-au cumpărat deja cartea

Foto: Agerpres/Cartea lui Harry bestseller? Mii de români şi-au cumpărat deja cartea
Foto: Agerpres/Cartea lui Harry bestseller? Mii de români şi-au cumpărat deja cartea

Cartea de memorii a Prinţului Harry este de astăzi în librăriile din toată lumea. Cititorii s-au aşteptat la cozi cu câteva ore înainte de deschiderea librăriilor.

Cartea de memorii , "Spare" (Rezerva) a Prințului Harry a stârnit furie și consternare în Marea Britanie. Cu toate acestea, britanicii s-au aşezat la cozi cu câteva ore înainte de deschiderea librăriilor pentru a reuşi să cumpere cartea.

Volumul, care a fost lansat astăzi la nivel global, inclusiv în România, conține dezvăluiri șocante despre uciderea a 25 de talibani când era pilot de elicopter, dar și despre tensiunile din familia sa regală, inclusiv despre tensiunile dintre el și fratele său William. 

"M-am simţit diferit"

În autobiografia sa, Harry a vorbit și despre fumatul de canabis și băutură, dar acum a dezvăluit pentru prima dată cum i s-a oferit cocaină în timpul unui weekend de vânătoare.

"Nu a fost prea distractiv și nu m-a făcut să mă simt deosebit de fericit așa cum păreau ceilalți, dar m-a făcut să mă simt diferit și acesta a fost scopul meu principal. A simți. A fi diferit", a spus acesta.

După ce l-a acuzat pe fratele său, prinţul William, moştenitorul Coroanei Britanice, că l-a lovit şi că a jignit-o pe Meghan Markle, Harry lansează un atac şi la adresa tatălui său, Regele Charles al III-lea. 

Despre Regele Charles, Harry spune că, în ziua în care s-a născut el, i-a spus prinţesei Diana că "totul este minunat. Mi-ai oferit un moştenitor şi o rezervă. Treaba mea s-a terminat", conform Daily Mail. 

Prinţul Harry a declarat că a simţit nevoia să se exprime public deoarece 'anumiţi membri ai familiei au decis să se alieze cu diavolul pentru a-şi reabilita imaginea' pe seama lui şi a altor membri ai familiei regale britanice.

Ce a spus despre moartea mamei sale, Diana

Despre înmormântarea mamei sale Harry a evocat în acest interviu televizat ziua funeraliilor mamei sale, în 1997, când, la vârsta de 12 ani, a fost nevoit să meargă în urma sicriului prinţesei Diana.

'Zgomotul făcut de căpestrele cailor... copitele lovind asfaltul şi uneori... pietrişul sub picioare şi strigătele din mulţime', a povestit el.

'Dar, altfel, liniştea totală este ceva care va rămâne pentru totdeauna gravat în memoria mea'. Prinţul Harry a dezvăluit că a 'plâns o singură dată, la înmormântare'. Despre moartea prinţesei Diana Harry a spus că a citit dosarul secret al guvernului despre moartea prinţesei Diana, din care secretarul lui privat a eliminat fotografiile cu accidentul fatal de automobil. El a dezvăluit şi că a traversat, după ce a devenit adult, tunelul de la Pont de l'Alma din Paris, unde s-a produs accidentul ce a cauzat moartea prinţesei Diana.

'Există multe lucruri care rămân neexplicate. Am fost deja întrebat dacă voiam să deschid o altă anchetă. Nu îi văd însă rostul în acest moment', a declarat fiul cel mic al regelui Charles.

Ar putea fi declarată Cartea Anului 

În ciuda acestor dezvăluiri, cartea s-a vândut foarte bine în România, unde mii de cititori au cumpărat-o deja, iar comenzile online continuă să crească. Editurile se așteaptă ca această carte să fie declarată Cartea Anului 2023.

În România, cartea costă 99 de lei, iar cei care doresc să o  achiziţioneze în format audiobook sau e-book trebuie să plătească 10 euro.

Până în acest moment, Casa Regală a Marii Britanii nu a avut nicio reacţie oficială referitoare la cartea scrisă de Prinţul Harry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel