Carrefour și André Rieu, rezultatele campaniei de donații pentru victimele de la #Colectiv

Carrefour România a anunțat, joi, în cadrul unui eveniment organizat alături de marele violonist, André Rieu, rezultatele campaniei de donații pentru susținerea victimelor incendiului #Colectiv, campanie lansată anul trecut în toate hipermarketurile din țară. 

Sumele strânse de pe urma vânzărilor DVD-ului „Live în București" al artistului André Rieu au fost oferite victimelor #Colectiv în cadrul unei Gale Caritabile, special organizată pentru a transmite un mesaj de încurajare și susținere pentru toți cei afectați în urma tragediei. De asemenea, sub îndemnul „Vezi, asculți, ajuți", Carrefour România relansează DVD-ul, disponibil în perioada Sărbătorilor Pascale, în hipermarketurile sale din toată țară, tocmai pentru a continua campania de donații pentru victimelor incendiului din #Colectiv.

Rezultatele campaniei demarată de Carrefour și André Rieu anul trecut pentru victimele incendiului #Colectiv au fost anunțate azi în cadrul unui eveniment desfășurat la București, în prezența supraviețuitorilor tragediei. Din decembrie 2015 și până în prezent au fost vândute peste 19.000 de unitați ale DVD-ului „Live în București" al artistului André Rieu. Pe de altă parte, Carrefour a reacționat încă din momentul producerii tragicului eveniment, donând anul trecut aproximativ 65.000 de euro pentru susținerea victimelor incendiului #Colectiv prin intermediul Fundației Mereu Aproape.

Astfel, Carrefour și André Rieu, supranumit "Regele Valsului", au luat decizie de a continua campania de donații, cu scopul de a contribui la sporirea conștientizării consecințelor unui astfel de incident în rândul publicului larg, dar și a tuturor părților implicate. Disponibil începând cu 8 aprilie 2016, DVD-ul a fost, inițial, lansat anul trecut, în același scop de solidaritate cu victimele incendiului din #Colectiv și capitalizând pe marginea succesului fantastic repurtat de André Rieu la București în cele 7 concerte pe care le-a susținut în 2015, în acompaniamentul orchestrei sale și sub privirile încântate a peste 85.000 de spectatori din Piața Constituției.

"Din dorința de a continua campania de solidaritate cu familiile și victimele incendiului din Clubul 'Colectiv', Carrefour România, împreună cu îndrăgitul artist André Rieu, a luat decizia relansării DVD-ului artistului. „Live în București" este nu doar un show extraordinar, un concert de înaltă ținută, cu peste trei ore de muzică de calitate, emoție și bucurie, dar poate fi și cadoul ideal de Sărbătorile Pascale. Invităm, așadar, clienții Carrefour să se delecteze cu un concert minunat, știind totodată că vor contribui financiar la o cauză nobilă", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

[citeste si]

În urma performanței sale din iunie 2015, artistul a scris o pagină importantă în istoria evenimentelor similare desfășurate în România, concertele lui André Rieu fiind catalogate drept cel mai amplu eveniment concertistic al anului. DVD-ul lui André Rieu "Live in București" este disponibil exclusiv în hipermarketurile Carrefour și poate fi achiziționat la prețul de 49,90 lei.

Regele Valsului, André Rieu, alături de Orchestra Johann Strauss, va reveni în România pentru un concert extraordinar, ce va avea loc sâmbătă, 11 iunie 2016, în Piața Constituției, începând cu orele 20:30.

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile. În România, Grupul Carrefour numără 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 107 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel