Carne stricată în piețe

depozit carne
depozit carne

Mare atenţie când faceţi cumpărăturile pentru Paşti. Inspectorii OPC au găsit în mai multe pieţe din ţară carne stricată, cântare neomologate şi produse fără preţ afişat.

Un magazin de carne a fost închis în această dimineaţă în Vrancea, în urma unui control desfăşurat de echipele Direcţiei Sanitar Veterinare, Poliţiei, Protecţiei Consumatorului şi Direcţiei de Sănatate Publică. Inspectorii au descoperit carne alterată, lipsa etichetelor de preţuri, precum şi lipsa unor acte privind provenienţa mărfii, informează realitatea.net.

Inspectorii timişoreni au descoperit şi ei mai multe nereguli. "Ciolan de porc afumat care nu are nu are niciun elemen de identificare. Nicio etichetă. Ăsta miroase a vechi. Nu ştiu dacă e expirat dar modificări organoleptice sunt", a spus inspectorul.În mai puţin de o oră, la Timişoara au fost sancţionaţi zece comercianţi, cu amenzi între 5.000 şi 8.000 de lei. În plus, produsele din carne care nu respectau normele de igienă şi siguranţă alimentară au fost retrase de la vânzare. Nereguli au fost descoperite şi la Sibiu. "Ştampila a fost pusă de doamna farmacistă Puia, farmacist, deci controlul medical se face de un medic specialist, nu de un farmacist", a declarat un inspector. Inspectorii OPC vor continua controalele în zilele următoare, în toată ţara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel