Carnagiu pe o șosea din Ialomița. 10 morți și 7 răniți. Planul roșu de intervenție, activat

FOTO: IGSU. Accident grav în Ialomița
FOTO: IGSU. Accident grav în Ialomița

Accident grav, sâmbătă dimineața, pe o șosea din Ialomița, în urma unei ciocniri frontale dintre un microbuz de pasageri și un TIR. 10  persoane au murit și 7 sunt rănite, dintre care unele deosebit de grav. S-a activat planul roșu de intervenție.

UPDATE: În accident au fost implicate 17 persoane (16 din microbuz și 1 din tir).

Bilanț final:
- 10 decedați (șoferul tirului și 9 persoane din microbuz)
- 7 răniți transportați la spital, dupa cum urmează: 3 la Spitalul Slobozia și 4 către Spitale de urgență din București.

- Știrea inițială - 

Accidentul a avut loc în jurul orelor 5,15, pe DN 2A Slobozia - Urziceni, între localitatea Balaciu și Sfântu Gheorghe, în județul Ialomița, între un microbuz de pasageri și un TIR.

Potrivit primelor informații, șoferul tirului ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a cioxcnit  cu  microbuzul. 

În microbuz se afla 17 persoane, care mergeau la serviciu  la un supermarket în București. În urma accidentului au murit 8 persoane din acest autovehicul, precum şi şoferul tirului. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat, la Antena 3, că şi starea a 4 răniţi este foarte gravă. El a precizat că un rănit în stop cardio-respirator a fost direcţionat către un spital de urgenţă din Capitală, iar alte trei au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia. Celelalte 5 persoane rănite au fost, de asemenea, direcţionate către spitale din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel