Carmina Florea, șefa stației Rompetrol, eroul de pe Autorstrada Soarelui

Ninsorile abundente și viscolul au lovit năprasnic sudul României zilele trecute. În acel infern câţiva oameni cu suflet mare le-au sărit în ajutor celor rămași blocaţi în mijlocul nameţilor.

Reprezentanţii benzinăriilor Rompetrol  de pe Autostrada Soarelui au oferit cazare, mâncare şi băuturi calde gratuite pentru zecile de sinistraţi.

Carmina Florea, șefa unei stații s-a ocupat personal de oamenii care aveau nevoie de ajutor. În weekend-ul trecut peste 130 de persoane au rămas blocate pe autostrada Bucureşti-Constanţa din cauza ninsorilor abundente.

[citeste si]

Carmina Florea a fost invitată la rubrica "Eroul zilei" a emisiunii Previziuni de la Antena 3, unde a vorbit despre cum a decurs această operațiune de ajutorare a oamenilor rămași blocați în zăpadă.

Aceasta a declarat că a fost în legătură  permanentă cu conducerea, în urma căreia   s-a pus la dispoziție sandviș-uri, apă, lucruri vitale într-o situație de criză. Proviziile au fost suficiente cât să se poate acoperii necesarul clienților și angajaților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel