Carmen Tănase: Eu și Cristina Țopescu am luat bătaie de la jandarmi

Carmen Tănase și Cristina Țopescu au fost invitate luni seară la emisiunea "Sinteza Zilei" unde au vorbit despre cazul lui Mircea Băsescu.

VEZI ȘI: Nou termen, Dan Voiculescu. Răzvan Savaliuc: Sunt surprins

"Eu nu am văzut această povestea cu Mircea Băsescu ca pe o avalanșă, ci ca pe un film în care până acum am fost spectator, iar acum fac figurație și deja mă atinge. Sunt un umil cetățean al acestei țări și mă doare sufletul când văd ceea ce văd. Mă îneacă nedreptatea, iar acum lucrurile sunt atât de grave încât mă întreb, dacă în filmul nostru, va mai rămâne cineva viu la final. Mă întreb dacă vom avea un happy-end. Sunt foarte îngrijorată pentru că este viața mea și am și eu un urmaș și oameni de care mi se rupe sufletul", a spus Carmen Tănase la Antena 3.

Îndrăgita actriță a povestit la "Sinteza Zilei" că a fost la protestele care au avut loc în 2012, în Piața Universității.

VEZI ȘI: Dosarul ICA. Nou termen în dosarul lui Dan Voiculescu

"Atunci, când am ieșit în stadă, credeam că pot schimba finalul filmului. Acum nu mai cred. Eu am fost cu Cristina Țopescu și am luat bătaie de la jandarmi. De fapt, ne-am bătut cu ei. După ce fusesem la protest, mai rămăsesem de vorbă pe trotuar și au venit unii care ne-au spus să plecăm de acolo. Și pentru că nu am plecat de acolo, pur și simplu ne-am îmbrâncit. Am dat și noi, au dat și ei. Jandarmii aceia erau mașini de bătaie", a conchis Carmen Tănase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel