Carmen Iohannis dă trei instituții ale statului în judecată. Ce spune Mircea Badea

Realizatorul emisiunii "În Gura Presei", de la Antena 3, Mircea Badea, a citit, miercuri seară, în direct știrea despre Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, care dă trei instituții ale statului în judecată. 

Carmen Iohannis, profesoară de engleză, cere în instanță să-i fie acordate majorările salariale restante din 2008 până-n prezent. Sindicatul profesorilor din Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, acolo unde Carmen Iohannis este profesoară de engleză, a câștigat în instanță, în 2011, plata majorărilor salariale adoptate de Parlament în 2008, dar neplătite de Guvern. De decizia instanței nu s-a bucurat și Carmen Iohannis pentru că nu făcea parte din sindicat. Acum, alături de mai mulți colegi a deschis și un proces separat împotriva a liceului, a Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a Consiliului Local Sibiu.  Următorul termen al procesului a fost stabilit de Tribunalul Sibiu pe 18 mai. Carmen Iohannis s-a judecat cu autorităţile şi în urmă cu trei ani, atunci când soţul său era primarul Sibiului.

"Deja, stați puțin, adică nu i-au dat leafa? Ce se întâmplă? Din 2008? Dumnezeule mare! Din 2008, mai țineți minte? Băsescu a zis "da", singurul care a zis "nu" a fost Tăriceanu, că nu "e" bani și nu "era" și nu s-a mai majorat nimic. Acel 2008. Am înțeles, am văzut că există profesori care au avut un succes real în a da meditații", a comentat Mircea Badea asupra știrii pe care o citea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel