EXCLUSIV  Carmen Iohannis, audieri la Parchet. Coita: Vor fi două tipuri de efecte

Alex Coita
Descriere foto: Alex Coita

Alex Coita a vorbit, pentru DCNews, despre momentul în care Carmen Iohannis ar putea ajunge la Parchetul General pentru audieri, dar și despre efectele pe care acest eveniment le-ar putea avea asupra președintelui Klaus Iohannis.

"Trăind într-un stat de drept, bănuiesc că se va prezenta. Vor fi două tipuri de efecte: preşedintele va deveni şi mai virulent în poziţionarea sa faţă de actuala majoritate - am văzut că reacționează puternic la stimuli care ţin de propria familie. Este normal din punct de vedere uman, dar poate nu ar trebuie să fie aşa în cazul unui lider politic, care ar trebui să aibă alte raportări la spaţiul public.

Pe de altă parte, imaginea soţiei primului om în stat intrând pe uşa Parchetului nu are cum să îl ajute pe Klaus Iohannis politic, în condiţiile în care primul, singurul şi unicul mesaj pe care domnul Iohannis îl dă, de fiecare dată, este acela de luptă împotriva penalilor, cum spune domnia sa, împotriva infractorilor. Dacă un membru al familiei tale intră pe uşa Parchetului, nu este de bine", spune Alex Coita.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26