Carmen Iohannis, audiată la PÎCCJ. Chirieac: De ce nu ar fi trebuit să fie chemată sub nicio formă

Familia prezidențială
Familia prezidențială

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, va fi audiată joi, la Parchetul General. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre motivul pentru care Carmen Iohannis nu ar fi trebuit să fie chemată la Parchet.

Carmen Iohannis, soția președintelui Iohannis, a fost citată, joi, la Parchetul General, la ora 15:00. Audierea vine după ce jurnaliștii de la Luju.ro au depus o plângere pe 9 mai împotriva cuplului prezidențial și notarului care s-a ocupat de casele din Sibiu. În dosar a fost deja audiat notarul. Acest dosarul a ajuns la procurorul Cristian Lazăr, cel care a mai clasat dosarul lui Klaus Iohannis cu privire la casele din Sibiu.

Știți de ce doamna Iohannis nu ar fi trebuit să fie chemată sub nicio formă la Parchet? Fiindcă în familia prezidențială senzația mea este că adevăratul neamț, acela pe care eu l-am votat, este doamna Iohannis. Știți de ce? Nu a renunțat la meseria pe care o are. De patru ani de zile, doamna a rămas alături de elevii ei, într-o profesie nobilă, aceea de profesor. 

Chemarea doamnei Iohannis la Parchetul General și facerea publică a acestei chemări este în profundă neregulă. Chiar de Carmen Iohannis nu aveai de ce să te legi. Din punctul meu de vedere este o gravă ticăloșie a justiției să o chemi la Parchetul General pe doamna care nici măcar nu s-a implicat., a explicat Bogdan Chirieac în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel