Carmen Iohannis, audiată la PÎCCJ. Bogdan Chirieac: Înspăimântător este...

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, va fi audiată joi la Parchetul General. 

Carmen Iohannis a fost citată joi la Parchetul General, la ora 15:00. Audierea vine după plângerea depusă de către jurnaliștii de la Luju.ro împotriva cuplului prezidențial și notarului care s-a ocupat de casele din Sibiu. Plângerea a fost depusă în 9 mai. În dosar a fost deja audiat notarul. Dosarul a ajuns la procurorul Cristian Lazăr, care a mai clasat dosarul lui Klaus Iohannis cu privire la casele din Sibiu. 

Vezi mai mult aici: Carmen Iohannis, AUDIATĂ la Parchetul General

”Nu vor fi niciun fel de probleme, nu despre asta este vorba. Ca gest, indiferent de ce se întâmplă, un lucru este evident: dl Iohannis, după patru ani de mandat, nu a reușit să închisă epoca de tristă amintire a lui Traian Băsescu. Soția președintelui, la Parchet, faceți abstracție că e vorba despre Traian Băsescu, probabil e pe merit acolo, dar nu despre el vorbim, fostul președinte la DNA, alt fost președinte al României, Ion Iliescu, cu dosar penal pe la Parchetul General. Lucrurile astea arată rău. Înspăimântător este că, după patru ani de mandat, dl Iohannis nu a reușit să coasă rana înspăimântătoare a societății românești” a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

Analistul politic anticipează că nu va fi niciun dosar, cel puțin nu în mandatul lui Klaus Iohannis. ”Să fim serioși, nu i se va face niciun dosar doamnei Carmen Iohannis. După mandat, n-aș putea garanta că nu se va face dosar. Fac apel la ce a spus dl Frans Timmermans, chestiunea aceea tulburătoare că, dacă pierzi alegerile mergi la pușcărie. Ce să spun mai mult? În România pare a fi valabil lucrul acesta, dacă judecăm după numărul de premieri care au fost la pușcărie sau subiect de dosare penale.” 

Bogdan Chirieac subliniază: ”Dacă-l chema pe dl Iohannis însuși, nu aveam nimic a spus, pentru că e vina dânsului cu statul subteran și restul, dar să-i chemi familia chiar nu e în regulă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel