Carmen Harra a vorbit despre Putin: Când doi se bat, al treilea câștigă

Facebook Carmen Harra
Facebook Carmen Harra

Carmen Harra a făcut câteva previziuni legate de un posibil război, în urmă cu o lună. Sâmbătă, 26 februarie, a revenit cu noi declarații.

„Putin a pregătit de multă vreme, aștepta momentul potrivit ca să pornească acest atac, care este mult mai complex decât ne imaginăm. (...) Atunci când doi se bat, al treilea câștigă. Nimeni nu se gândește la China, care poate profita de această situație atât de confuză”, a spus Carmen Harra, sâmbătă, într-o intervenție la Antena 3.

„Putin s-a pregătit. (...) Simt că România este protejată la ora actuală”, a mai zis Carmen Harra.

„Din nefericire, războiul va mai continua. Nu credeți că va ține câteva zile. (...) Ne uităm și nu ne vine să credem”, a spus Carmen Harra.

Citește și: Mihaela Bîrzilă: Echipa Antena 3, momente cumplite în Ucraina / „Cristi, grăbește-te!”

România ridică două tabere pentru refugiați, la Sighet și Siret

România începe să ridice două tabere pentru refugiați, la Sighet și Siret.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat, sâmbătă, că au fost instalate corturi pentru cetățenii ucraineni intrați deja în România care au ales să își aștepte rudele sau prietenii care se apropie de punctul de trecere a frontierei.

„Au fost instalate corturi pentru ca oamenii să nu aștepte în frig, să poată să își aștepte rudele și prietenii într-o zonă încălzită, ferită de ploaie. De asemenea, va continua acest proces de instalare de corturi încălzite pentru voluntarii care asigură activitățile de sprijinire a celor care intră în România, dar și pentru presă”, a explicat Dan Cărbunaru.

În plus, au fost alocate mijloacele de transport pentru preluarea persoanelor sosite din Ucraina pe jos, întrucât mulți cetățeni ucraineni și-au abandonat mașinile în Ucraina.

România închide spațiul aerian pentru Rusia - Autoritatea Aeronautică Civilă

Amintim că România a închis spațiul aerian pentru aeronavele din Rusia, de sâmbătă, a anunțat Autoritatea Aeronautică Civilă.

Guvernul României a decis suspendarea „Acordului între Guvernul RS România și Guvernul URSS privind transporturile aeriene civile, semnat la București la 22.12.1976”.

În consecință, Autoritatea Aeronautică Civilă Română a emis NOTA prin care, începând cu ora 15:00, spațiul aerian al României a fost închis pentru toate zborurile regulate, cu sau fără aterizare pe aeroporturile din țară, pentru aeronavele operatorilor înregistrați in Federația Rusă. Excepție de la această măsură fac zborurile umanitare și cele de urgență, precizează autoritatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel