Carmen Dan, mesaj pentru polițiști

Bogdan Cotigă / 15 aug 2018 / 11:37 Salveaza PDF Comentarii
Carmen Dan
Descriere foto: Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a apreciat, miercuri, de Ziua Marinei Române, activitatea marinarilor români care sunt angajaţi ai Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Într-un mesaj transmis pe Facebook, Carmen Dan a subliniat că marinarii poliţişti de frontieră şi-au dovedit profesionalismul atât pe plan naţional, cât şi internaţional. 'În Ministerul Afacerilor Interne avem marinari poliţişti de frontieră de care suntem mândri pentru că au dovedit profesionalism nu doar în acţiunile curente de protejare a graniţelor noastre maritime şi fluviale, dar şi în misiunile internaţionale la care participă constant', a scris ministrul.

Ea le-a transmis tuturor celor care îşi servesc patria sub pavilion naţional 'multă sănătate, putere de muncă şi înţelegere din partea familiei'. 'Lor şi tuturor marinarilor le transmit un călduros 'La mulţi ani', alături de tradiţionala urare 'Bun cart înainte'! Fie ca Maica Domnului, protectoarea voastră, să vă vegheze şi să vă călăuzească drumul pe ape!', a adăugat Carmen Dan. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24