Carmen Dan, întrevedere cu ambasadorul Turciei

FOTO: Facebook / Carmen Dan
FOTO: Facebook / Carmen Dan

Cooperarea dintre Uniunea Europeană şi Turcia, cu referire la combaterea criminalităţii organizate, a constituit una din temele principale ale discuţiilor avute vineri de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, cu ambasadorul Turciei la Bucureşti, Fusun Aramaz, care s-a aflat pentru prima dată în vizită la MAI. 

"Am discutat despre cooperarea dintre România şi Turcia în domeniul afacerilor interne, cu accent pe combaterea criminalităţii organizate, a migraţiei ilegale, a terorismului, dar şi despre managementul frontierelor şi al situaţiilor de urgenţă. De asemenea, cooperarea dintre Uniunea Europeană şi Turcia a fost unul dintre subiectele dialogului nostru, ţinând cont de calitatea României de preşedinte în exerciţiu al Consiliului UE. Mi-a făcut o deosebită plăcere să constat că doamna Fusun Aramaz este o bună cunoscătoare a ţării noastre, a comunităţii turco-tătare, având în vedere colaborarea pe care a avut-o cu autorităţile române din poziţia de consul pe care a ocupat-o anterior", a scris Carmen Dan pe pagina de Facebook. 

Cu acest prilej, a fost reiterată invitaţia ministrului turc de Interne, Suleyman Soylu, de a efectua o vizită oficială în România în cursul acestui an, prilej cu care să fie stabilite priorităţile de cooperare dintre cele două ministere de resort în plan bilateral şi regional, a mai scris ministrul Afacerilor Interne. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel