Carmen Dan: Informarea privind alegerile, pe site. Vinovatul de serviciu e Carmen Dan pentru orice

Carmen Dan
Carmen Dan

Carmen Dan a declarat, luni, că a decis ca raportul privind organizarea alegerilor în țară de către Ministerul de Interne va fi publicată pe site-ul instituției, subliniind că documentul răspunde la unele întrebări din spațiul public. Ministrul spune că ea este mereu indicată ca fiind vinovată.

„Eu, cum a trebuit să fiu prezentă la ultimul Consiliu JAI, câteva întrebări, subiecte au rămas fără răspuns. Neștiind cine sunt specialiștii din conducerea MAI, singurul vinovat de serviciu este Carmen Dan. Pentru orice se întâmplă. (...) A existat o amplă discuție privind organizarea alegerilor pentru europarlamentare și referendum.Vă amintiți de cererea președintelui să fim demiși eu și Meleșcanu. (...) Pentru a nu lungi subiectul, am decis ca informarea privind alegerile din țară să fie făcută publică azi (luni. n.r.), pe site-ul Ministerului", a declarat ministrul Carmen Dan.

Potrivit ministrului, în document sunt incluse aspecte „interesante" privind neregulile tabletelor folosite în secțiile de votare.

„Funcționarea softului nu e nici în competența, nici responsabilitatea Ministerului. Așa cum am comunicat, am transmis o corespondență STS și am vorbit cu directorul general al serviciului când aveam sute de semnalări în sistem privind posibile voturi multiple, dar care nu se confirmau în realitate. Problema nu s-a rezolvatm, ci din contră, până la finalul zilei, am semnalat 9.000 de sesizări. (...) Tot noi suntem pe lista vinovaților domnului președibnte. Ați auzit de altă instituție? Eu nu", a mai subliniat ministrul de Interne, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel