Carmen Dan: Florin Dragnea, numit adjunct al șefului Poliției

Carmen Dan
Carmen Dan

Vineri, 19 ianuarie, ministrul Carmen Dan a participat la instalarea în funcţie a noului şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, precum şi a adjunctului acestuia, Florin Dragnea. 

“Am prezentat oficial noul inspector general (...) și domnul inspector general adjunct al Poliției Române, cel cu care va face echipă, comisarul șef Florin Dragnea. (…) Ceea ce s-a întâmplat este o situație dificilă. Motiv pentru care ne-am asumat ca într-o primă instanță să avem o analiză profundă a realității din sistem, o analiză reală, consistentă. Și, în termen de cel mult o lună de la acea analiză, să avem un plan de măsuri cu termene asumate, bine luate în calcul pentru a începe să facem ceea ce ne-am propus, și anume reformarea sistemului”, a declarat ministrul Carmen Dan, vineri.

Întrebată cu privire la motivele demiterii lui Despescu, a spus: “Vor fi mult mai evidente atunci când vom finaliza raportul Corpului de Control. (...) Foarte proasta comunicare și gestionare a situației care a stârnit atât interes public, pe bună dreptate”, a precizat ministrul, adăugând că acesta a fost pus la dispoziţie, urmând a fi identificat un post.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel