Carmen Dan, discuţii directe cu poliţiştii

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, i-a vizitat vineri pe poliţiştii de la Brigada Rutieră Bucureşti şi pe cei de la Secţia 7, dar şi pe lucrătorii Detaşamentului de Pompieri 'Mihai Vodă'.

'Ziua de astăzi mi-am dorit a fi dedicată unor întâlniri cu o parte din oamenii care zilnic sunt în stradă având ca singur scop siguranţa şi protecţia cetăţenilor. I-am vizitat pe colegii de la Brigada Rutieră Bucureşti şi din cadrul Secţiei 7, precum şi pe cei de la Detaşamentul de Pompieri 'Mihai Vodă', pentru că am vrut să am o discuţie directă şi deschisă cu aceştia legată de problemele cu care se confruntă, asigurându-i în continuare de toată susţinerea mea şi a conducerii MAI, dar şi de faptul că în 2018 bugetul ministerului ne va permite să susţinem procesul de modernizare a sediilor Poliţiei Române şi de dotare a echipamentelor pompierilor şi jandarmilor', a scris Carmen Dan, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de Interne a dorit să le transmită tuturor celor pe care i-a vizitat, precum şi colegilor acestora - poliţişti, jandarmi, pompieri - un An Nou mai bun, cu misiuni mai uşoare şi să le mulţumească pentru profesionalismul şi competenţa de care dau dovadă în fiecare zi.

[citeste si]

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23