Carmen Dan, discuţii directe cu poliţiştii

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, i-a vizitat vineri pe poliţiştii de la Brigada Rutieră Bucureşti şi pe cei de la Secţia 7, dar şi pe lucrătorii Detaşamentului de Pompieri 'Mihai Vodă'.

'Ziua de astăzi mi-am dorit a fi dedicată unor întâlniri cu o parte din oamenii care zilnic sunt în stradă având ca singur scop siguranţa şi protecţia cetăţenilor. I-am vizitat pe colegii de la Brigada Rutieră Bucureşti şi din cadrul Secţiei 7, precum şi pe cei de la Detaşamentul de Pompieri 'Mihai Vodă', pentru că am vrut să am o discuţie directă şi deschisă cu aceştia legată de problemele cu care se confruntă, asigurându-i în continuare de toată susţinerea mea şi a conducerii MAI, dar şi de faptul că în 2018 bugetul ministerului ne va permite să susţinem procesul de modernizare a sediilor Poliţiei Române şi de dotare a echipamentelor pompierilor şi jandarmilor', a scris Carmen Dan, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de Interne a dorit să le transmită tuturor celor pe care i-a vizitat, precum şi colegilor acestora - poliţişti, jandarmi, pompieri - un An Nou mai bun, cu misiuni mai uşoare şi să le mulţumească pentru profesionalismul şi competenţa de care dau dovadă în fiecare zi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel