Urmărește emisiunea live


Carmen Dan, de Ziua Aviaţiei, mesaj pentru piloți

avion
avion

Piloţii sunt oameni speciali, selectaţi pe sprânceană, pentru care spiritul de sacrificiu reprezintă cotidianul, afirmă ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care le transmite aviatorilor, de ziua lor, respectul şi întreaga sa apreciere.

'Impactul emoţional al celor mai recente tragedii aviatice din ţara noastră ne îndeamnă la mai multă profunzime, inclusiv astăzi, când sărbătorim Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene. Ştim cu toţii că piloţii sunt oameni speciali, selectaţi pe sprânceană, pentru care spiritul de sacrificiu reprezintă cotidianul. Ministerul Afacerilor Interne are, la rândul său, astfel de angajaţi, în cadrul Inspectoratului General de Aviaţie. Alături de ceilalţi salvatori din MAI, ei reprezintă definiţia altruismului absolut, a dedicării şi devotamentului faţă de semeni, dar şi faţă de ţara pe care au jurat să o apere chiar cu preţul vieţii', a scris Carmen Dan, vineri, pe pagina sa de Facebook.

De Ziua Aviaţiei, ea le transmite tuturor aviatorilor respectul şi întreaga sa apreciere pentru cariera aleasă. 'Ocrotitorul dumneavoastră, Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, să vă protejeze şi să vă întoarceţi sănătoşi la familie după fiecare zbor. La mulţi ani! Cer senin!', a mai scris ministrul de Interne. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel