Carmen Dan, către Dacian Cioloş: Fiasco total. Vă aduc eu aminte, sigur aţi uitat

Carmen Dan
Carmen Dan

Carmen Dan îi transmite un mesaj lui Dacian Cioloş întrebându-l cum va reuşi să convigă electoratul în contextul în care "singurul proiect al guvernării sale a fost un fiasco total".

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, îi transmite prin intermediul Facebook, un mesaj liderului PLUS, Dacian Cioloş. Carmen Dan se întreabă cum va reuşi să convigă Cioloş electoratul în contextul în care "singurul proiect al guvernării sale a fost un fiasco total".

Iată care este mesajul transmis de către Carmen Dan: 

"A început campania! ...cel puțin pentru unii, care atunci când puteau nu au făcut NIMIC, care au stat cuminți la cutiuță și care acum, în preajmă de europarlamentare, via prezidențiale, și-au făcut partidulețe (sau ”prietenii” le au făcut partidulețe) cu care promit să răstoarne munții din loc! Acum sunt dispuși să facă orice, dar chiar orice, pentru a ajunge să trăiască iarăși bucuria de a nu face NIMIC!

"Cifra care îi reprezintă ca politicieni este 0"

Și pentru că fapte nu au în spate, pentru că cifra care îi reprezintă ca politicieni este 0, cu ce ar putea defila acești mici visători și infatuați, în general “foști”, decât cu vorbe și promisiuni mincinoase? Asa că, încercând marea cu degetul, domnul Cioloș a descins în periplul campaniei și prin Teleorman, chit că avea dânsul ceva informații că pe acolo lumea nu prea îl apreciază! Ei bine, astăzi și-a luat avânt spre Roșiorii de Vede și, după ce a coborât din sferele înalte, monsieur Julien a constatat că acolo sunt drumuri bune, aspect care nu poate fi pe placul unui candidat contestat de teleormăneni. Probabil în programul său (foarte posibil o reeditare a lamentabilei platforme 100) are promisiuni că va umple țara de autostrăzi.

Întrebarea este: Cum veți reuși, domnule Cioloș, atât timp cât singurul proiect al guvernării dumneavoastre a fost un fiasco total? Nu mai știți care? Vă aduc eu aminte: sculptura lui Brâncuși, Cumințenia Pământului. Sigur ați uitat, domnule Cioloș, la fel cum ați uitat să dați banii înapoi celor care au donat!

Sunt convinsă că așa veți uita și toate promisiunile pe care le faceți în această campanie electorală!

De obicei, domnule Cioloș, orice activitate începe de jos și crește până ajunge la nivel național. Trebuie să recunosc că sunteți atipic. Întâi v-ați bătut joc de toată România în 2016, cu aerul dumneavoastră de bruxellez atotștiutor, pentru ca astăzi să țineți lecții de bună-cuviință politică teleormănenilor.

P.S.: Pentru “sfântul selfie" de care nu vă puteti desprinde, încercați un zâmbet sincer. Pe români nu i-a impresionat niciodată falsitatea..."

Vezi şi: Codruț Marta, înregistrare înainte de dispariție: Discuții, șefia ANAF

Zodia care trebuie să fie pe fază. Minerva: Ar putea fi înșelată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel