Carmen Brumă, după o știre groaznică: ”Jeguri umane, să le spunem așa drăguț și indulgent”

Carmen Brumă
Carmen Brumă

Carmen Brumă a reacționat după ce o tânără de 30 de ani, care alerga într-un parc din București, a fost agresată de un bărbat, care era însoțit de un prieten. 

„Pentru că am și alergat în Tineretului și, probabil, mulți dintre voi ați văzut știrea de zilele trecute, când aflam că o femeie, care alerga și ea, a fost agresată de două jeguri umane, să le spunem așa drăguț și indulgent, care au încercat să o violeze. Din fericire, femeia a țipat și erau niște oameni în apropiere care au salvat-o și au chemat și Poliția. Să vedem ce o să se întâmple.

Mă gândeam cum ar putea femeile care aleargă, de exemplu, să se protejeze în astfel de situații, să aibă un mijloc de autoapărare la îndemână. Uitându-mă în legislație, am văzut că electroșocurile, spray-urile paralizante sunt cumva la limită, ar trebuie folosite numai în anumite condiții. Chestia asta m-a intrigat, enervat, înfuriat”, a spus Carmen Brumă pe Instagram Stories.  

„Conform legii, ai putea să-ți iei fără vreo autorizație specială un electroșoc de exemplu sau un spray paralizant, dar nu ai voie, teoretic, să ieși cu el din casă, pentru că nu ai voie în spații publice, în mijloace de transport public și așa mai departe. Deci, le cumperi, le ții frumos acasă”, a adăugat Carmen Brumă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel