EXCLUSIV  Carmen Avram: România poate PROFITA de criza coronavirusului: AȘA vom trece cu bine!

Carmen Avram / Foto Facebook
Carmen Avram / Foto Facebook

Carmen Avram susţine că România ar putea profita de criza care este aşteptat să se instaleze pe fondul pandemiei de coronavirus şi să treacă cu bine de anii care urmează.

Carmen Avram, europarlamentar PSD, susţine că criza economico-financiară care s-ar putea instala pe fondul pandemiei de coronavirus ar putea avea şi efecte pozitive asupra României, dacă cei aflaţi la conducere vor şti să profite de oportunităţile create. 

"Dacă România va avea la conducere nişte oameni care vor iubi această ţară, aşa cum au Germania sau Olanda, atunci România va avea o oportunitate uriaşă în acest moment de a creşte. Va putea folosi banii care vin, va putea folosi forţa de muncă întoarsă acum, pentru aceste proiecte de infrastructură, va putea profita de faptul că va fi criză economico-financiară şi va putea angaja firme care să lucreze pe bani mai puţini decât acum doi ani, va putea să-şi aducă acasă nişte oameni care ar putea rămâne fără locuri de muncă în străinătate şi să-i păstreze aici. (...) La capătul a trei-patru ani, ar fi posibil să se vadă o creştere substanţială inclusiv în numărul de kilometri de autostradă", a declarat Carmen Avram într-un interviu acordat DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel