EXCLUSIV  Carmen Avram: Europa, plină de partide extremiste. Putin are tot interesul să fărâmițeze UE / Video

Fotografie creată de Mihis Alex, de la Pexels
Fotografie creată de Mihis Alex, de la Pexels

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a vorbit la interviurile DC News despre partidele extremiste din Europa. "Putin are tot interesul să fărâmițeze Uniunea Europeană", a atras atenția Carmen Avram.

Invitată la interviurile DC News, Carmen Avram, europarlamentar PSD, a declarat că "Europa e azi plină de partide extremiste, iar unele sunt foarte apropiate lui Putin."

"Citeam un exemplu că, în 2014, când a fost referendumul din Crimeea ocupată, prin care oamenii urmau să-și arate fericirea că se întorc la Rusia mamă, Putin a chemat niște observatori cărora le-a zis "independenți", ca să monitorizeze scrutinul și să arate Europei că totul e în regulă. 

Jurnaliștii occidentali au făcut o anchetă și au descoperit că acei observatori independenți erau francezi, belgieni, nemți, unguri, olandezi și alte naționalități, membri ai partidelor extremiste din Europa. Aceste formațiuni, de stânga extremă sau de dreapta extremă, au crescut constant, cel mai probabil și cu sprijin din Rusia, și sunt pe val de ceva vreme.", a explicat Carmen Avram. 

"Putin are tot interesul să fărâmițeze Uniunea Europeană"

"Am văzut partide care au intrat la guvernare în țări civilizate, în Austria, în Italia, în Letonia, în Finlanda... Mai mult, se spune că Brexitul ar fi cea mai mare victorie a lui Putin. Și n-ar fi exclus să fie, măcar în parte, opera lui.", a spus apoi Carmen Avram.

Vladimir Putin are tot interesul să fărâmițeze Uniunea Europeană dacă se poate și, mai ales NATO, a subliniat ea, explicând că "Uniunea și NATO, valorile lor democratice, drepturile pe care le promovează, sunt un pericol pentru Rusia pentru că se duc state pe care Vladimir Putin le vrea cel mai probabil sub control."

"Acum câteva zile au și cerut să se retragă forțele NATO din România și Bulgaria și să revenim la situația din 97, când nici noi și nici bulgarii nu eram membrii NATO.", a continuat Carmen Avram, oferind un alt exemplu. 

VEZI ȘI: Rusia - Ucraina, tensiuni. Carmen Avram: A explodat Internetul de mesaje anonime, în limba română! Unelte într-un război hibrid, urmări dramatice

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a atras atenția cu privire la unele mesaje din mediul online care sunt distribuite masiv de români. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel