EXCLUSIV  Carmen Avram a decis dacă va merge la posturile TV care au dorit închiderea Antena 3

Loredana Brumă / 27 Martie 2019 / 12:56 Salveaza PDF Comentarii
Carmen Avram
Descriere foto: Carmen Avram

Carmen Avram a vorbit la interviurile DCNews despre oamenii care au dorit închiderea postului de televiziune Antena 3. 

Întrebată dacă în campania electorală va merge la televiziunile care au dorit închiderea Antena 3, Carmen Avram a avut un mesaj pentru cei care s-au bucurat atunci când postul TV a fost în pericol. 

"Dacă va fi de mers acolo, aş vrea să-i întreb, nu ştiu dacă neapărat live, dar poate într-o pauză, aș vrea să-i întreb dacă, chiar au simţit fericire pentru că a venit cineva să dea afară o televiziune. 

Să-ţi spun un secret

 

Au tot umblat pe piaţa media zvonuri despre o anumită televiziune care îşi va închide foarte curând porţile. Niciodată în viaţa mea, de câte ori am auzit zvonul acesta nu m-am bucurat. Să-ţi dispară o televiziune de pe piaţa media e o tragedie pentru că îţi dispare o voce. Noi cu toţii suntem diferiţi şi atunci vocile de la fiecare televiziune sunt diferite. Oricât de antipatici mi-ar fi unii oameni, care par că nu înţeleg ce se întâmplă în România şi trăiesc într-un univers paralel, tot nu m-aş bucura să dispară de pe piaţă. Este o pierdere pentru democraţia din România. 

O să trăiască mai bine, o să fie mai sănătoşi, familia o să fie mai împlinită, vacanţele mai dulci şi mai lungi, banii vor fi mai mulţi dacă o să dispară?

E bine să ne gândim mult înainte de a milita pentru dispariţia unui organ de presă, pentru că, următorul s-ar putea să fii chiar tu pe listă", a spus Carmen Avram la interviurile DCNews. 

Carmen Avram a renunţat la emisiunea pe care o avea la Antena 3 şi a intrat în politică. Aceasta este a doua pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Iată răspunsul:

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24