Care sunt autostrăzile pe care UE vrea să le finanțeze în România. Șefii de la CNAIR, precizări

autostrazi
autostrazi

Mai marii europeni au stabilit ce proiecte de infrastructură rutieră din România vor finanța, numai că nu pot da banii pe vorbe- spune comisarul european Corina Crețu.

Șefii de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au explicat, pentru DCBusiness, că în noiembrie vor trimite documentanțiile.

Completarea reţelei internaţionale de transport a României, inclusiv tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti, este "o prioritate" pentru Comisia Europeană, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, comisarul european Corina Creţu. "Pentru Comisia Europeană este o prioritate completarea reţelei internaţionale de transport care cuprinde inclusiv legătura dintre Republica Moldova şi Vestul european. Şi Sibiu-Piteşti la fel, care este veriga lipsă dintre Rotterdam şi Constanţa, (autostrada nred.)este într-adevăr o prioritate şi aici aşteptăm să vedem. Nu poate fi depus proiectul la Comisie pentru că nu există acordul de mediu", a explicat comisarul pentru Politică regională.

Ce au declarat șefii de la CNAIR aflați pe DC BUSINESS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel