Care este relația dintre Carmen și Klaus Iohannis. A recunoscut. "Ne-am împăcat cu ideea"

Puțini știu asta. Care este și cum a început povestea de dragoste dintre Carmen și Klaus Iohannis. 

Carmen și Klaus Iohannis sunt căsătoriți de peste 25 de ani și sunt admirați de fiecare când apar împreună la un eveniment, iar asta se datorează alegerilor vestimentare surprinzătoare ale Primei Doamne. Ei bine, în ciuda funcțiilor pe care le au, puțini știu că cei doi au o poveste de dragoste superbă.  

Povestea de dragostea a celor doi

S-au cunoscut încă din liceu și s-au îndrăgostit imediat. După o prietenie de șapte ani, de dragul ei, președintele a decis să se înscrie la un curs de dans, iar pasiunile comune, drumețiile și școala i-a apropiat din ce în ce mai mult. 

„Adevărata mea dragoste este soţia mea, Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu. A contat faptul că soţia mea este româncă. Asta dovedeşte că eu aici mă simt acasă şi că nu fac parte dintr-o elită sau etnie exclusivistă, ci că fac parte din acest popor. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani", declara Președintele României în trecut, citează verdict.ro.

Chiar dacă povestea lor era una frumoasă, aveau să treacă peste prima provocare, pentru că după terminarea facultății, Klaus Iohannis a primit un post de profesor de fizică la o școală ce se afla la 60 de kilometrii de Sibiu. Acest lucru nu l-a împiedicat să se vadă cu aleasa sa, motiv pentru care, de cele mai multe ori, lua bicicleta și mergea la ea.

S-au împăcat cu ideea că nu pot avea copii

Altă provocare a fost faptul că nu au avut parte de copii, însă aceștia s-au împăcat cu ideea. Ba mai mult, președintele a recunoscut că soția sa a avut un merit enorm în ce a devenit el astăzi și că nu ar fi reușit fără ajutorul ei.

„Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost să fie. Asta e. Nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Ne-am împăcat cu ideea, dar nu mi-a fost uşor. Înfiatul nu a fost o variantă pe care am considerat că trebuie să o luăm în considerare. Soția mea este sprijinul meu și secretul unei căsnicii fericite este să îţi iubeşti partenerul şi să îţi doreşti să mergi lângă el", spunea acesta într-un alt interviu. 

"Viaţa noastră privată, atât cât e, nu are nimic extravagant, nimic spectaculos. Concediile ni le planificăm împreună şi mergem împreună peste tot. În concediu fac de toate, ca omul: depinde de perioadă, de program şi de ceea ce stabilim împreună, eu cu soţia", a adăugat președintele, citează viva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel