Care este cea mai bună zonă de locuit în București? Şerban Trâmbiţaşu, agent imobiliar: E vorba de nevoi, că nu stăm toți în centru

Care este cea mai bună zonă de locuit în București?
Care este cea mai bună zonă de locuit în București?

Şerban Trâmbiţaşu, agent imobiliar, a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit despre cea mai bună zonă de locuit în București, dar și la ce ar trebui să ne uităm dacă vrem să cumpărăm un imobil pentru a-l închiria.

Şerban Trâmbiţaşu, agent imobiliar, a vorbit despre cel mai important criteriu care stabilește valoarea unui imobil:

„Locul. Mai nou și anul de construcție. Nu există cea mai bună locație, unde ai treabă acolo e cea mai bună locație. Mai primesc comentarii când prezint un apartament în Berceni, de exemplu: «E departe». Departe de ce anume? Că stai tu în Șoseaua Chitilei și ai treabă acolo, normal că este departe, dar pentru cine lucrează la Metro Berceni și grădinița copilului e acolo, iar nevasta e contabilă la un bloc distanță, e aproape. Nu există zonă bună”, a spus Şerban Trâmbiţaşu.

„E vorba de nevoi, că nu stăm toți în centru. Pentru mine cea mai bună zonă este Lacul Tei. De ce? Acolo m-am născut, acolo am crescut, acolo am 45 de prieteni care au copii de vârsta copiilor mei. Nu aș pleca de acolo pentru nimic în lume”, a adăugat Şerban Trâmbiţaşu.

La ce să te uiți în momentul în care vrei să cumperi un imobil pentru a-l închiria

„În primul rând, omul caută lângă metrou. Maxim 10 minute de mers pe jos, pentru că acolo este cerere. Dacă e aproape de metrou, îți iei chirie mai bună, simplu. Randamentul trebuie să fie unul bun. Bun înseamnă să îți recuperezi investiția în 14 ani, ăla e prețul pieței. Ce e mai repede de 14 ani, e preț bun, ce e mai mult, nu e prețul pieței. Și aici mă refer strict la apartamentele și garsonierele de închiriat, adică una sau două camere. De la 3 în sus, aia nu prea mai e investiție imobiliară pentru închiriere, nu ai un randament bun. Cele mai căutate sunt garsonierele, lângă metrou. Clasicul 50.000 de euro cumpărat, 300 de euro chirie. Asta este, îți scoți banii în 14 ani”, a mai precizat Şerban Trâmbiţaşu în cadrul podcastului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel