Caravana Smart Start USA 2019. Ilan Laufer, anunț: Mă bucur să revin în România

Ministrul Laufer Harry-Ilan, fost secretar al Comerțului pentru România și coordonator al Smart Start USA, se întoarce de la Miami, unde a condus cea mai mare delegație de întreprinderi mici și mijlocii.

În cadrul Parteneriatului Strategic cu Statele Unite ale Americii, la Miami a avut loc, sub coordonarea Camerei de Comerț Miami Dade, un eveniment special dedicat afacerilor din industria IT, logistică, imobiliare, industria prelucrătoare, textile și industria alimentară. Delegația a fost condusă de Ilan Laufer, coordonatorul programului Smart Start USA. Programul contribuie la dezvoltarea reală și concretă a Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. "Mă bucur foarte mult să revin în România. Nimic în lume nu se compară cu sentimentul de acasă. În câteva zile vom lansa caravana Smart Start USA ediția 2019. Vom ajunge ca și până acum în cele mai importante orașe din ROMÂNIA. Mă bucur foarte mult că îmi sunteți alături și abia aștept să ne vedem în țară", a scris Ilan Laufer pe Facebook.

Filiala PSD Chicago

Ilan Laufer a anunţat că au fost puse bazele organizației PSD Chicago, Illinois, unde se află cea mai mare comunitate de români din Statele Unite ale Americii. "Continuăm în forță turul în Statele Unite ale Americii și ajungem aproape de românii din SUA. Astăzi am pus bazele organizației PSD Chicago, Illinois unde se află cea mai mare comunitate de români din Statele Unite ale Americii. Toți cei care doresc să ne fie alături sunt bine veniți și bine primiți. Am avut parte de o primire foarte frumoasă din partea comunității, alături de care vom promova și vom dezvolta proiecte pentru toți românii care trăiesc în Statele Unite ale Americii", este mesajul lui Ilan Laufer.

Vezi și: Cea mai mare misiune economică. Laufer, mesaj după succesul de la Miami privind România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel