„Caravana copilăriei" a pornit în Sectorul 1

Primăria Sectorului 1, prin Centrul Cultural, organizează, în perioada 19 noiembrie – 21 decembrie 2018, „Caravana copilăriei" în grădinițele, școlile primare și centrele de plasament din Sectorul 1. 

Poveștile sunt plăsmuiri ale imaginației. Ele vorbesc despre bine și rău, despre prietenie, curaj, loialitate, dreptate, sinceritate, hotărâre, modestie, hărnicie. Se știe că povestea și jocul sunt cele mai atractive modalități de învățare pentru copii, iar „Caravana copilăriei" tocmai asta își propune: să le aducă micuților cunoștințe noi, îmbinate armonios cu bucurie și voioșie, așa cum le stă bine copiilor.

În cadrul proiectului „Caravana copilăriei", care are 74 de reprezentații, fiecare a câte două ore, copiii participă la ateliere de creație, care le stârnesc creativitatea și imaginația. Este un mod plăcut de a deprinde anumite abilităţi pe care, cu timpul, copiii şi le vor dezvolta, transformându-le în pasiuni sau chiar în profesie. Activitatea atelierelor va fi bazată pe confecționarea, pictarea și construirea unor obiecte specifice vârstei copiilor.

De asemenea, artiștii costumați în personaje de poveste le aduc micuților bucurie și voie bună prin organizarea de jocuri interactive, modelaj de baloane, face-painting, spectacole de teatru, magie, ventrilocie și multă muzică.

Primele opriri ale Caravanei au fost luni, 19 noiembrie, la Școala nr. 11 „Ion Heliade Rădulescu" și la Grădinița nr. 206, iar, marți, 20 noiembrie, la Școala „Nicolae Titulescu", Grădinița nr. 222 (de pe strada Arad), Grădinița nr. 283 (din cartierul Floreasca) și la Grădinița nr. 97 (de pe strada Islaz). Artiștii Caravanei le-au adus copiilor din aceste unități de învățământ multe zâmbete pe chipuri, chiote de bucurie și dorința de a învăța lucruri noi. Urmează noi provocări!

Vezi si: Elevii cu rezultate deosebite, premiați cu sume mărețe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel