Carambol pe A1: Trei autoturisme, patru victime

Carambol pe autostradă spre Arad în care au fost implicate trei autoturisme. Potrivit aradon.ro, autoturismele aveau volan pe partea dreaptă.

 

În urma carambolului au rezultat patru victime. Una dintre ele, se află în comă și a fost transportată cu elicopterul la Timișoara. Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, victima a decedat.

„Din ultimele informații pe care le deținem, este vorba de patru victime. Una dintre victime este în stare gravă, comatoasă și a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara. Celelalte trei victime, care erau pe picioarele lor, vor fi transportate de echipajele medicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Nicoară Raveca Mărioara, managerul general al Serviciului Județean de Ambulanță Arad. 

În jurul orei 11.00, pe A1 dinspre Pecica înspre Arad, șoferul unui TIR – care a declarat ulterior că volanul autotrenului său s-a blocat pe stânga -, a spulberat parapeții despărțitori, a intrat pe contrasens, traversând cele două benzi, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, la acel moment, nicio mașină nu venea dinspre Arad înspre Pecica. Puțin mai târziu, un vehicul dotat cu macara, care a fost trimis să ridice TIR-ul răsturnat a ajuns la locul incidentului. Nu cunoaștem motivele, însă cert este că un autoturism l-a lovit din plin pe unul dintre muncitorii sosiți cu macaraua. Șoferul care a lovit muncitorul a coborât din mașină, moment în care din spate au mai venit alte două autoturisme care au intrat în primul. Muncitorul lovit se află în comă.

VIDEO:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel