Caracal. Chirieac, după ce o femeie l-a acuzat pe Dincă de viol: În Caracal, un mod de viață?

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Analistul Bogdan Chirieac a comentat ultimele evenimente legate de cazul Caracal, după ce o femeie de 49 de ani a depus plângere, astăzi, afirmând că a fost violată de Gheorghe Dincă. Aceasta a apărut la tv și a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat.

"Discuţia asta cu apariţia doamnei Marinela în direct este faimoasa mişcare #meetoo din SUA, în care persoane care au fost hărțuite sau violate, în urmă cu 20, 30, 40 de ani au apărut şi au vorbit. Văd că în Caracal violul este aproape un mod de viaţă. Cred că s-a făcut, astăzi, în audio-vizualul din România, un pas înainte pentru că doamna asta cu mult curaj a ieșit să spună ce şi cum", a spus Bogdan Chirieac, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Vezi și: Caz Caracal. Femeia care-l acuză pe Gheorghe Dincă de viol, detalii șocante

"Mişcare asta #meetoo a avut şi părți rele, dar a avut şi o parte bună, aceea că femeia încetează să mai fie un bun de larg consum, un bun folosibil, reciclabil, un obiect. Sigur, faptele nu au cum să fie probate. Intervine şi o perioadă de prescriere a faptei. Dar toţi cei acuzaţi au avut de suferit. Au ieşit de pe posturile importante... Acum, scandalul principal din SUA este cel al miliardarului Jeffrey Epstein, implicat în trafic de minori, exact în genul Caracal. Acolo se vorbeşte despre apropierea sa de doi preşedinţi americani. Acesta s-a sinucis în închisoare, ca să vezi!", a  mai pus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel