Caracal - cazul Alexandra. Mircea Badea: Mizerie. Am cedat nervos! M-am săturat

Anca Murgoci / 10 sep 2019 / 08:27 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Descriere foto: Mircea Badea

Mircea Badea a sesizat un mare fake news în cazul Caracal.

Mircea Badea a spus că este o știre falsă faptul că Alexandra, atunci când a sunat la 112, a zis, referindu-se la Gheorghe Dincă: ”vine, vine”. De fapt, fata a spus: ”bine, bine”, în sensul că a înțeles ce i-a zis polițistul.

Ce a spus Alexandra când a sunat la 112

 

”Remarc, în spațiul public, o mizerie care se tot rostogolește și este spusă cu multă siguranță de către tot felul de inepți pe la tot felul de posturi de televiziune și anume... că Alexandra, când a sunat la 112, a zis: vine, vine. Nu, Alexandra a zis: bine, bine. Am ascultat de cel puțin zece ori înregistrarea cu Alexandra. Mi-am pus căști mari pe urechi. Am vrut să înțeleg, să aud pentru a putea comenta. Eu nu mai suport. Astăzi am clacat.

În fiecare zi văd mulți perfect idioți care continuă să zică, în spațiul public, acest fake news. Este o afirmație falsă că Alexandra ar fi zis la 112: vine, vine. Ei folosesc acest lucru ca argument după ce Dincă ar fi declarat anchetatorilor că atunci când el s-a întors acasă de la Craiova, a surprins-o pe Alexandra cu ecranul aprins de la telefon. Este o construcție falsă, cretină, mincinoasă de care eu m-am săturat, care pornește de la o premisă greșită. Nu! Alexandra a zis: bine, bine. Dacă tot vorbești dracului despre ceva... ascultă! Am cedat nervos în legătură cu acest lucru, nu mai pot”, a spus Mircea Badea la Antena 3.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27