Cărți de identitate arse și aruncate în București - UPDATE

Cărți de identitate arse și aruncate în București
Cărți de identitate arse și aruncate în București

Zeci de cărți de identitate au fost arse și aruncate în București, lângă Pipera, informează Antena 3.

Imaginile cu cărțile de identitate au fost prezentate, marți, 29 mai, la Antena 3, în emisiunea jurnalistului Radu Tudor. 

"Imaginile acestea ne fac să credem că e ceva destul de neclar la mijloc și că e necesară o anchetă a Poliției, poate chiar a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, pentru a depista proveniența acestor cărți de identitate, statusul lor. Unele dintre ele par încă valabile. În imaginile anterioare ați văzut o dată de expirare pe care scria 2022", a declarat Radu Tudor în cadrul emisiunii.

"Par să fie indiciul unei anchete foarte, foarte serioase", a adăugat jurnalistul, spunând că așteaptă un comunicat al Poliției. "Nu e vorba de simple hârtii, ciorne", a mai spus Radu Tudor.

UPDATE: Poliţişti ai Secţiei 7 fac cercetări pe un teren viran din sectorul 2 unde s-au găsit mai multe fragmente ce par a fi de cărţi de identitate, informează marţi Poliţia Capitalei. În urma sesizării formulate de reprezentanţi ai unui post de televiziune, cu privire la faptul că pe un teren viran de pe raza sectorului 2 au găsit mai multe fragmente ce par a fi de cărţi de identitate, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă a Secţiei 7 Poliţie, care a demarat cercetarea criminalistică a locului, au precizat reprezentanţi ai DGMPB, notează Agerpres. Potrivit sursei citate, urmează să se stabilească autenticitatea fragmentelor găsite, provenienţa, precum şi modul în care au ajuns în acea zonă. Se vor dispune expertize şi vor fi efectuate investigaţii în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi a situaţiei de fapt şi de drept, arată DGPMB.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel