CAPTURĂ uriaşă: Sute de mii de ţigarete

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a fost depistat în trafic în timp ce transporta cu o autoutilitară 270.000 de ţigarete fără banderole fiscale.

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat marţi, procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti, cu propunerea luării unei măsuri preventive, după ce a fost depistat în trafic în timp ce transporta cu o autoutilitară 270.000 de ţigarete fără banderole fiscale, potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa.

Ţigaretele, în valoare de aproximativ 156.000 de lei, purtau însemnele unor mărci cunoscute."Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Ialomiţa şi inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală şi Direcţia Generală a Vămilor au oprit luni, pentru control în trafic, o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, din Constanţa, în urma controlului, în habitaclul autoutilitarei, au fost găsite şi ridicate 270.000 de ţigarete fără banderole fiscale", reiese din comunicat.

Conform acestuia, poliţiştii au luat măsura indisponibilizării autoutilitarei depistate în trafic şi folosită la săvârşirea faptei. În urma administrării probatoriului, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel