Captură impresionantă de pietre semipreţioase la graniţa cu Ucraina

O cantitate impresionantă de pietre semipreţioase a fost găsită de poliţiştii de frontieră la graniţa dintre România şi Ucraina, ambalate în patru colete. 

Polițiștii de frontieră au descoperit, în localitatea Brodina, județul Suceava, patru colete cu aproximativ 100 de kilograme de pietre de chihlimbar, care urmau să fie transportate în Ucraina, conform Mediafax.

O femeie din Suceava este cercetată pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă. Mai multe persoane care transportau patru colete voluminoase au fost observate, duminică, de polițiștii de frontieră din localitatea Brodina, județul Suceava, la aproximativ 300 de metri de granița cu Ucraina.

Complicii femeii au fugit

La somația polițiștilor, oamenii au fugit spre teritoriul statului vecin, iar la fața locului a fost găsită o femeie, în vârstă de 30 de ani, din Suceava, care a declarat că pachetele îi aparțin, susțin reprezentanții Poliției de Frontieră într-un comunicat de presă.

În urma examinării coletelor, poliţiştii au descoperit aproximativ 100 de kilograme de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 lei. Potrivit comunicatului de presă, bunurile au fost confiscate, iar femeia este cercetată pentru complicitate în formă agravantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel