Captură de "timbre LSD" făcută de DIICOT. Cum arată drogurile ascunse în bucăţele de hârtie

Captură de droguri făcută de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

La data de 21.07.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și mare risc, în formă continuată, și trafic intern de droguri de mare risc, în formă continuată.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada aprilie – iunie 2021, în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpații au comandat droguri de mare risc din străinătate pe care le-au consumat sau le-au pus în vânzare către diverse persoane.

La data de 21.07.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate timbre LSD şi alte tipuri de droguri de risc şi mare risc, precum şi dispozitive de mărunţire a drogurilor.

La data de 22.07.2021, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a celor 2 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Traficanţi de droguri din Capitală, prinşi în timp ce ridicau un colet cu 4 kg de canabis

Doi traficanţi de droguri din Bucureşti au fost prinşi de procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Ilfov, în timp ce ridicau de la o firmă de curierat un colet ce conţinea 4 kilograme de canabis.

Ulterior, a fost prins un al treilea traficant, destinatarul final al coletului, de la care au mai fost ridicate alte 500 de grame de canabis, un grinder, un cântar electronic de precizie, 2 bong-uri şi alte substanţe şi fragmente vegetale.

Cei trei au fost reţinuţi miercuri pentru 24 de ore, iar doi dintre ei vor fi prezentaţi, joi, Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare la domiciliu, iar faţă de al treilea se va propune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Anchetatorii susţin că drogurile urmau să fie comercializate către consumatori de pe raza municipiului Bucureşti.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul SIC al IPJ Ilfov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel