Căprior rănit, găsit pe marginea drumului în Vrancea

IPJ Vrancea
IPJ Vrancea

Un căprior a fost găsit pe marginea drumul DN 2D, animalul sălbatic fiind rănit. Acesta a fost preluat de reprezentanții ACDB. 

Un căprior rănit a fost găsit pe marginea drumului DN 2D, între localitățile Bârsești și Valea Sării. Animalul a fost predat Agenției pentru Conservarea Diversității Biologice, pentru a primi îngrijirile necesare. 

„Astăzi, în jurul orei 14.30, prin apel 112, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au fost sesizați  de către un bărbat din municipiul Focșani, cu privire la  faptul că, pe Drumul Național 2 D, între localitățile Bârsești și Valea Sării,  a găsit un căprior rănit. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat ulterior și polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase care au stabilit faptul că cele sesizate se confirmă.

Astfel,  în apropierea Drumului Național 2D, în zona numită ”Scaune”, într-o poiană, a fost găsit un căprior care prezenta două plăgi deschise. Din fericire, căpriorul este în viață iar polițiștii au contactat imediat reprezentanții Agenției pentru Conservarea Diversității Biologice care s-au deplasat la fața locului, un medic veterinar preluând căpriorul pentru acordarea îngrijirilor .

Cercetările  continuă, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic”, a transmis IPJ Vrancea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel