Caporalul Georgel Guță, rănit la Cheia, a murit

Caporalul Georgel Guţă, rănit în accidentul din 9 noiembrie de la Cabana militară de instruire Cheia, a decedat joi la Spitalul Militar "Regina Astrid" din Bruxelles,

MApN reaminteşte că, în ziua accidentului, militarul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" din Capitală, în stare foarte gravă, cu arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 90 la sută din suprafaţa corpului.

Pe 19 noiembrie militarul a fost transferat la Bruxelles cu un avion C-27J Spartan al Forţelor Aeriene Române, în condiţii speciale, cu asistenţă medicală ultraspecializată.

Georgel Guţă era necăsătorit, avea 31 de ani şi era angajat al MApN din anul 2009.

"Conducerea Ministerului Apărării Naţionale şi colegii militarului prezintă condoleanţe şi sunt alături de familia îndoliată", se arată în comunicatul citat.

Pe 9 noiembrie, MApN informa că un militar a suferit un accident în timpul serviciului de pază, la Cabana militară de instruire Cheia.

"Accidentul a survenit pe timpul punerii în funcţiune a instalaţiei de încălzire, procedura care intra în atribuţiile de serviciu ale militarului", preciza MApN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel