Căpitan din Premier League: M-am refugiat în alcool

Mărturisirea emoționantă a căpitanului unei echipe din Premier League. Acesta a spus cum a devenit alcoolic.

Căpitanul echipei Watford, Troy Deeny, a povestit cum a devenit alcoolic, după ce trei persoane care l-au crescut au murit într-o perioadă scurtă de timp. Dezvăluirile vin în contextul lansării campaniei #KickOffAConversation, care încurajează susţinerea celor care trec prin momente dificile, scrie Mediafax. 

Troy Deeny, căpitanul echipei din Premier League Watford, a povestit cum a devenit alcoolic, după ce bunicul, bunica și tatăl, persoanele care l-au crescut, au murit într-o perioadă scurtă de timp.

Susținere pentru cei în situații dificile

Dezvăluirile lui Deeney vin în contextul lansării campaniei #KickOffAConversation, care încurajează susţinerea celor care trec prin momente dificile.

„Pe parcursul a 18 luni, mi-am pierdut bunica, bunicul şi tatăl. Trei persoane care m-au crescut au dispărut şi m-am refugiat în alcool. Totul este o binecuvântare, pentru că am trecut prin asta şi am învăţat ce e de făcut. De exemplu, dacă îl văd pe fratele meu că nu se simte bine, îl întreb ce e în neregulă, insist să vorbească cu mine".

După ce şi-a pierdut tatăl şi bunicii, atacantul Deeney a fost condamat la 10 luni de închisoare, în 2012, după o altercaţie pe fondul consumului excesiv de alcool. Aflat la prima abatere, fotbalistul a stat în arest doar trei luni. Ulterior, englezul şi-a continuat cariera la cel mai înalt nivel în fotbalul englez, a devenit căpitanul lui Watford în Premier League şi a jucat în finala Cupei Angliei din sezonul trecut, contra lui Manchester City.

Deeney nu a uitat partea dificilă din viaţa sa

Deşi are o stabilitate financiară la acest moment, Deeney nu a uitat partea dificilă din viaţa sa.

„Sunt mult mai fericit acum. Înainte, mă trezeam noaptea speriat că trebuie să îi plătesc mamei cele 50 de lire sterlne pentru chirie. Asta înseamă presiune, nu să fi căpitanul lui Watford în Premier League. Asta este doar o bucurie", spunea Deeney, în 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel