EXCLUSIV  Capitala a RATAT o șansă URIAȘĂ. ”Verdict dureros, nemeritat de bucureşteni!”

Centru Bucuresti
Centru Bucuresti

Ioan Sîrbu, candidatul Pro România la Primăria Capitalei, a vorbit despre o oportunitate uriaşă pe care Bucureştiul a ratat-o.

Ioan Sîrbu a vorbit, la DC News, despre oportunitatea pe care Capitala României a ratat-o, aceea de a găzdui una dintre cele mai importante instituţii europene, Agenţia Europeană a Medicamentului. 

"Eu vă asigur că voi găsi calea – instituţională – pentru o bună colaborare cu Guvernul. Guvernul României este în capitala ţării. Toate relaţiile internaţionale se produc în Bucureşti. Ori Capitala este poarta de intrare în România. Este imaginea României.

S-ar putea să fiu contrazis spunând că aşa cum arată acum Capitala, este  nedemn pentru România. Nu merită acest tratament din partea comunităţii europene. Iar cel mai bine ne-a calificat Europa şi ne-a dat acest verdict dureros, nemeritat pentru cetăţenii Capitalei, atunci când am avut posibilitatea să aducem în România Agenţia Europeană a Medicamentului, o instituţie prestigioasă care ne-ar fi propulsat în lumea europeană cu adevărat. Dar au făcut evaluarea şi au văzut că transportul nu merge, că Bucureştiul este neatractiv, arată urât, este murdar, iar salariaţii europeni nu vor să trăiască într-un loc care  nu este atractiv, nu este frumos, nu este securizat", a declarat Ioan Sîrbu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel