Capitala a pierdut evenimentele sportive ale anului. Unde se vor ține

Cluj-Napoca i-a suflat Bucureştiului toate evenimentele sportive importante din acest an. După tenis, handbal, baschet şi snooker, competiţii care se vor juca în Sala Polivalentă din Cluj, e rândul meciurilor naţionale să se mută pe Cluj Arena.


În drumul ei spre Euro 2016, România va disputa cel mai tare amical împotriva Spaniei, pe 27 martie. Partida trebuia să se joace pe Arena Națională, însă stadionul rămâne închis pe termen nedefinit pentru că nu are avize ISU.

Arena Naţională nu e singura problemă a Bucureştiului. Municipalitatea se chinuie de doi ani să atribuie contractul de construcţie a Sălii Polivalente. Însă, fără rezultat, pentru că licitaţia a fost contestată vreme îndelungată şi au apărut chiar acuze de corupţie. Iar aceste întârzieri costă enorm Capitala pentru că se pierd competiţii importante, turişti şi, în final, banii care însoţesc aceste evenimente atractive, scrie realitatea.net.

Bucureştiul a pierdut deja organizarea Campionatului European de Gimnastică care va avea loc în aprilie 2017 şi unde vor participa peste 700 de sportivi. Atunci când forul european a decis să organizeze campionatul de gimnastică la noi, România promitea o Sală Polivalentă în Bucureşti cu o capacitate de 12 mii de locuri. Cum construcţia a rămas la stadiul de proiect, Sala Polivalentă din Cluj va găzdui evenimentul. Iar clujenii au ce se lăuda. Sala a fost inaugurată în urmă cu aproape doi ani şi are o capacitate de 7200 de locuri, dar se poate extinde la 10 mii. Investiţia s-a ridicat la 70 de milioane de lei. 

Primul meci important a acestei luni se va desfăşura peste o săptămână la Cluj. Atunci naţionala de handbal feminin a României va întâlni Norvegia în preliminariile Campionatului European. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel