Cântăreață de muzică populară, bătaie cu vecina. Motivul halucinant

O cunoscută cântăreață de muzică populară este acuzată de o vecină de bloc că i-a rupt mâna, în bătaie, după ce ar fi lovit-o cu o bâtă.

Teodora Pană strigă că de fapt victima este ea și a sărit să-și scoată copiii din ghearele vecinei, supărată că i-au alergat pisica. Mai mult, aceasta s-a ales cu daune la silicoane, din cauza recalcitrantei stăpâne a pisicii. Plângerea la poliție a fost făcută și de una și de cealaltă.

Bătaia, pornită din cauza unui pisoi

 

Bătaia din fața blocului a ajuns la public pentru că vecina cântăreței de muzică populară s-a plâns tuturor că are mâna în ghips din cauza artistei, iar varianta femeii de 51 de ani a fost că totul a început de la un pisoi.

Copilul Teodorei Pană a vrut să se joace cu pisica, însă mama lui i-ar fi interzis și i-ar fi zis că animalul e plin de purici, așa că stăpâna s-a luat și ea de cântăreață.

Enervată că stăpâna pisicii a trimis-o să cânte la altă masă, interpreta s-ar fi năpustit cu o bâtă asupra ei, a acuzat femeia, care se jură că are concediu medical și certificat de la legiști că Teodora Pană i-ar fi rupt mâna și i-a făcut plângere penală agresoarei, susține România TV.

Stăpâna pisicii, șantaj asupra familiei cântăreței

 

Scandalul s-ar fi oprit când a apărut soțul solistei.

Varianta cântăreței și a soțului ei este alta decât a vecinei și spun că aceasta s-ar fi lăudat că o să le ia 10 mii de euro în instanță și că de fapt, nu are nicio mână ruptă și asta vor demonstra la judecată. Nu a dat nimeni cu parul și Teodora ar fi intervenit doar ca să-și apere copiii din ghearele vecinei nervoase că-i deranjează pisica.

Daune la silicoane

 

Victima în toată povestea ar fi chiar cântăreața, acuză soțul ei, care a și depus plângere pentru lovire. 

După ce s-a contrat cu vecina în fața blocului, Teodora s-a ales cu daune la silicoane și ar fi făcut mai multe vizite și controale la medicii din București. Teodorei i s-ar fi dizlocat proteza de la un sân din cauza busculadei, mai spun sursele România TV. 

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29