Cântarea lui Narcis de la Bărbulești de la o nuntă, virală în SUA: ”Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta”. Actor din Fast & Furios: Dumnezeule, vreau să aud mai mult vocea ta!

foto captură video TikTok
foto captură video TikTok

Cântăreții de manele par a avea un mare succes în SUA, iar TikTok-ul nu face decât să-i facă și mai cunoscuți și mai plăcuți peste ocean. Nunțile românești par a fi adevărate revelații pentru americani. 

O filmare cu Narcis de la Bărbulești de la o nuntă din România, a ajuns rapid virală peste ocean. Reacțiile au curs într-un ritm neașteptat pentru interpretul de manele. Chiar și un cunoscut actor de la Hollywood a publicat videoclipul pe pagina sa de Instagram, iar fanii săi au apreciat timbrul vocal al românului.  

Tyrese Gibson, actorul din SUA renumit pentru rolul lui Roman Pearce din ”The Fast and the Furious”, a publicat video-ul pe pagina sa de Instagram la sfârșitul lunii decembrie 2022. Un val de comentarii de apreciere pentru manelistul român au fost postate în secțiunea de comentarii atunci, dar viralizarea videoclipului nu s-a oprit pe contul de Instagram al lui Gibson. 

”Omg, nu pot să cred asta, dacă îl cunoașteți, vă rog să îl etichetați. Dumnezeule, VREAU SA AUD MAI MULT VOCEA DVS. Mulțumesc mamei @kimburrelllove pentru că mi-a trimis asta, whoa whoa whoa!”, este mesajul pe care actorul l-a postat în descrierea videoclipului, arată info-sud-est.ro

”Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta”

În decurs de zile, faima lui Narcis de la Bărbulești s-a mutat pe TikTok. Cunoscutul creator de conținut de peste ocean Jaybee a strâns milioane de vizualizări la videoclipul în care reacționează la clipul ajuns deja viral cu Narcis de la Bărbulești. În comentarii, manelistul este apreciat de către fanii lui Jaybee, care în general publică reacții la videoclipuri pe rețelele sociale. Milioane de vizualizări, comentarii și aprecieri au venit pe pagina lui Jaybee în urma reacției acestuia la videoclipul postat inițial de Tyrese Gibson, mai notează sursa citată. 

Mai mult, și alți TikTokeri au publicat reacții la interpretarea lui Narcis de la Bărbulești, toți uimiți de timbrul vocal și de felul în care atinge note. ”Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta” scrie un internaut. ”Narcis îți aduce lacrimi în ochi, divin!” a comentat altcineva. ”Vocea lui mă trimite într-un loc liniștit” este un alt comentariu. 

Nu este prima dată când interpreții de manele sunt apreciați peste ocean. Să nu uităm când Snoop Dogg a postat un videoclip cu el, iar pe fundal se auzea o melodie interpretată de Florin Salam. ”Mulțumesc că mă asculți, rege!” i-a scris Florin Salam. Și poate cea mai bună dovadă stă în succesul lui Cristi Ioniță în America, de peste un deceniu. 

@spillingteawithjaybee Yaw !!!!!! This has me in a whole another Bag !!! #tiktok #fyp #singer #music #culture ♬ original sound - Jaybee

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel